Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče

Jamnikova cesta, Ruše

Osnovni podatki

RE ID 1044
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 150.700,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče
Naslov: Jamnikova cesta, Ruše
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 3.563,00 m²
Parcelna številka: 665-362/1

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišče primerno za centralne dejavnosti v naselju Ruše nedaleč stran od Maribora.

Ravno in nezazidano stavbno zemljišče skupne velikosti 3.563 m2 se nahaja 12 kilometrov od središča Maribora, v neposredni bližini Jamnikove ceste v Rušah. V skladu s sprejetim občinskim prostorskim načrtom je zemljišče primerno za gradnjo centralnih dejavnosti. Dostop do zemljišča je urejen po lokalni afaltirani cesti. Vsa potrebna infrastruktura se nahaja v bližnji okolici.

Navedena cena ne vključuje 22 % DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Iva Kozar

Številka licence: 0213902108

DUTB, d.d.
telefon:
01/42 93 834
mobitel:
+386 30 60 27 28

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A