Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče s pravnomočnim GD v Fiesi - Portorož

Fiesa, Portorož

Osnovni podatki

RE ID 5024-001
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.580.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče s pravnomočnim GD v Fiesi - Portorož
Naslov: Fiesa, Portorož
Skupna površina zemljišč: 3.486,00 m²
Parcelna številka: 2631-64/6

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Edinstveno zemljišče za gradnjo stanovanjsko-apartmajskih stavb s pogledom na morje in slovensko pogorje

ENO ZADNJIH VEČJIH NEPOZIDANIH ZEMLJIŠČ ZA STANOVANJSKO GRADNJO OB MORSKI OBALI

Edinstvena lokacija s čudovitmi razgledi

Zemljišče na atraktivno lokaciji: na gričku, ki se vzepnja nad Strunjanskim zalivom, obsijan s soncem, obkrožen z zelenjem in obenem dobro prometno povezan. Nepozidano stavbno zemljišče z namensko rabo za gradnjo stanovanjskega objekta ima sončno lego, pogled proti morju in na okoliške griče. Nahaja se na dobri in frekventni lokaciji ob glavni cesti, ki vodi iz Pirana v Fieso. Vsa potrebna komunalna infrastruktura je v neposredni bližini.

Zemljišče omogoča gradnjo več objektov z visoko dodano vrednostjo

  • Za zemljišče, par. št. 2631-64/6 je izdano pravnomočno gradbeno dovoljenje št. 351-89/2009-47 za gradnjo petih (5) objektov v skladu s pogoji Odloka o Spremembi ZN Fiesa-Pacug (Ur. objave PN, št. 36/02).
  • Skupna površina objektov po pravnomočnem gradbenem dovoljenju (GD) je 2.687,30 m².
  • V objektih etažnosti K+P+N sta predvidena po 2 apartmaja in 1 stanovanje, bruto površina posameznega objekta znaša 537,46 m². Zemljišče leži na pobočju in ni ravno. Ima urejen dostop iz lokalne ceste, dostopen z osebnim in tovornim vozilom.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

Fiesa – oaza miru v Občini Piran
Fiesa leži ob prijetnem morskem zalivu in dveh jezercih, bogata z zelenjem in čudovitimi razgledi. 
Miren zaliv s ponaša z izredno čistim morjem, zeleno okolico in slikovitimi klifi. Urejena plaža je priljubljena zaradi sence borovcev in plitvega prodnatega dna. Zaradi prosojne vode in bogatega podvodnega sveta je zaliv v Fiesi priljubljena potapljaška točka.
Jezeri imata status naravnega spomenika.Malo jezero leži v zatišju tik pod pobočji, je sladkovodno in globoko do 6,5 m. Večje jezero je globlje in od leta 1963 povezano z morjem, zato se v njem mešata sladka in slana voda. V tem svojevrstnem biotopu se tako na istem mestu srečujejo zelo raznoliki morski in sladkovodni rastlinski ter živalski organizmi.
Od Fiese do Pirana in v obratni smeri vodi ob obali lepo urejena pešpot.
(Vir: www.portoroz.si)

Vas zanima nakup ali najem nepremičnine?
Vabimo vas, da pokličete ali naslovite elektronsko sporočilo nepremičninskemu agentu, ki je naveden v oglasu. Z veseljem vam bomo odgovorili na dodatna vprašanja, se z vami dogovorili za ogled nepremičnine in vam predstavili postopek nakupa ali najema.

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Andrej Filipič

DUTB, d.d.

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A