Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Stavbno zemljišče

Slovenska Bistrica

Osnovni podatki

RE ID 6114
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 1.380.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Stavbno zemljišče
Naslov: Slovenska Bistrica
Status nepremičnine: Nezazidano stavbno zemljišče
Skupna površina zemljišč: 62.700,00 m²
Parcelna številka: 753-452/50

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Nezazidano stavbno zemljišče predvideno za stanovanjsko ali poslovno gradnjo v neposredni bližini izvoza z avtoceste Maribor-Celje.

Zazidljivo zemljišče na odlični lokaciji le nekaj sto metrov od izvoza z avtoceste Maribor – Celje (izvoz Slovenska Bistrica – jug). Zemljišče je delno pod naklonom in na eni strani meji na industrijsko cono, ki se prične z objektom Almonta. Cca. 1/3 zemljišča je v skladu z obstoječim zazidalnim načrtom  predivdena za poslovno gradnjo, za preostali del zemljišča je potrebno izdelati OPPN (poslovna ali stanovanjska namembnost, odvisno od potreb investitorja). V bližini se nahaja trgovski kompleks s trgovino Spar in drugi poslovni objekti. Zemljišče s parcelno številko 753-452/50, k.o. Slovenska Bistrica meri 62.700 m2. Dostop urejen, priložnost razvoja nepremičnine po meri investitorja.

Navedena cena ne vključuje DDV.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

Tina Petek

DUTB, d.d.
telefon:
02/25 20 867
mobitel:
040 737 625

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A