Iskalnik nepremičnin v lasti DUTB

Zemljišče za turizem Ruše-Smolnik

Osnovni podatki

RE ID 315-002
Posredovanje: prodaja
Prodajna cena: 235.000,00 € + pripadajoči davek
namembnost: Zemljišče za turizem Ruše-Smolnik
Skupna površina zemljišč: 16.458,00 m²
Parcelna številka: 672-208/1, 672-799/17, 672-217/3

*Davek se obračuna v skladu z vsakokrat veljavno zakonodajo.

Zemljevid lokacije

Zemljišče za gradnjo turističnih in športno-rekreacijskih objektov pod vznožjem Pohorja.

Stavbno zemljišče se nahaja v naselju Smolnik pri Rušah. Po namenski rabi je zemljišče za turizem, ki pa se nahaja v območju mešane rabe - meji na območje proizvodnih dejavnosti in območje centralnih dejavnosti. Skupna površina je 16.458 m2 in zemljišče je ravno. Dostop do zemljišča je mogoč iz glavne ceste. 
Lokacija je pod Pohorjem.

V ceno ni vključen pripadajoči davek.

V kolikor se zanimate za nakup vas pozivamo, da nam na priloženem obrazcu pošljete vašo nezavezujočo ponudbo ali pa se obrnete na kontaktno osebo. Vsako ponudbo bomo obravnavali posebej in vas bomo o naši odločitvi obvestili v najkrajšem možnem času. 

Stranke obveščamo, da si DUTB pridržuje pravico, da v postopku prodaje ne izbere nobenega ponudnika oz. z nobenim ponudnikom ni dolžna skleniti prodajne pogodbe za pogodbeni predmet ali stopiti v kakršnokoli drugo pravno razmerje, četudi je ponudba enaka višini informativne (prodajne) cene ali višja. Prav tako pa ima DUTB možnost za prodajo pogodbenega predmeta razpisati javno dražbo, e-dražbo, objaviti razpis za zbiranje zavezujočih ponudb, ali s ponudniki, ki oddajo enako ponudbo, izvesti dodatna pogajanja. Več informacij je na voljo na spodnji povezavi:https://nepremicnine.dutb.eu/Navodila/Kako_kupiti_nepremicnino_od_DUTB/

 

Tina Petek

DUTB, d.d.
telefon:
02/25 20 867
mobitel:
040 737 625

Kontaktirajte nas


S klikom na gumb »Pošlji« soglašam, da DUTB d.d. hrani, obdeluje in uporablja vse posredovane osebne podatke iz izpolnjenega obrazca do preklica, za namene tržnega komuniciranja. Vse podrobnosti se nahajajo v Izjavi o varstvu osebnih podatkov.

Podjetje
SHIFT + A